Alle Terrein Fietseling 2005

Lengte: 37 km, datum gepubliceerd: 08-12-2005Download deze route
De fietseling (www.fietseling.org) organizeert 1 keer per jaar een dag met verschillende fietsroutes. Een daarvan is de Alle Terrein fietseling.
Een MTB route over naar keuze 20 of 37 km. Na 15 km waar een verversingspost is kan je kiezen op de 20km te rijden of om de grotere ronden te rijden. De tocht loopt veelal door het bos met hier en daar wat stukken asfalt (10% ongeveer), veelal over brede paden. Op de route kom je een aantal milde heuvels tegen en over het algemeen is de route vrij licht.

De organizatie van het evenement is uitstekend. De route is zeer goed aangeduid. Ook is er gelegenheid om na afloop je fiets schoon te spuiten en gelegenheid om te douchen. Ook spelen er op de dag enkele bands en is er voldoende bier en eten na afloop te vinden.
De prijs was slechts 3 EUR (2005 editie) en voor die prijs ben je verzekerd en is er zelfs een repatrieringsmogelijkheid. Als je pech hebt kan je in principe een nummer bellen en zorgen zij ervoor dat je terug gebracht wordt (gelukkig niet meegemaakt).
Op de startlocatie is er ook een mogelijkheid om je fiets te laten repareren mocht dat nodig zijn.

Terug naar overzicht